Click and Donate

November 29, 2012

Nama Yg telah di'Jepun'kan


Skadar melawak di pagi buta. Ada bbrapa nama yg telah di"Jepun"kan untuk korang smua :

1. Yg pemarah- KIEJI CACIMAKI 
2. Yg tak suka brg mahal-SAYORI  SUKAMURA 
3. Yg bisu- KIETA TADASORA 
4. Yg suka makan tose- NANACHI KASIBANYA 
5. Yg suka lagu blues- APO NADIKATO 
6.Yg suka belajar- ASHIKO ULANGKAJI 
7. Yg kerap bikin ribut- WAKASI HURUHARA 
8. Yg masih bujang- MATIMATI TAMOKASI 
9 .Yg asyik berbini - ASIKO GILOBETINOKO 
10. Yang suka sangat tidur – ICHIBAN TIDOMATI 
11. Yang suka mengintai – HINTAI AKOSUKA 
12. Yang tua – TARAGIGI PADANMUKA 
13. Yang kena tinggal bini – SUSAHATI BINILARI 
14. Yang suka merempit – SEIJA CARIMATI 
15. Yang Lembab – AYUMI CIPUTBABI

Sumber : Facebook.Org tag2..xtau sumber sahihnya dari mana. 

November 14, 2012

Sunyinya~

Sunyinya bila mertua, adik ipar dan biras smua sudah bailk Lahad Datu, balik Kunak.Paling aku rindukan adalah anak buah, c Akmal yg chubby.Rasa kehilangan sangat.Mcm Akmal tu anak aku la pula.Mama Edja dan Babah Ryanto.haha~Sandi btul ni. Happy btl bila tgk En Husband main3 ngan  Akmal. Trus En Husband jd mcm budak2 juga.haha~Lucu pula ni

Sabar ya Akmal. Nanti insyaAllah kalau ada rezeki, Mama Edja sama Babah Ryanto kasi Akmal adik ya =) Dapat main2 sama Akmal nnti


November 12, 2012

Minggu Midterm

Walaweh~Sgt terbaik la kalau mcm ni.
Walaupu ada cuti 2 ari smpna ari deepavali dan Awal Muharam, midterm ttp jalan. Apa xserabut. Banyak benda yg aku xtau lagi.kena banyak ulangkeji ulangkaji. Otak sudah tua, smuanya jadi slow.Ha tu la, org  smbung study, ko pun mau juga.Ambek mu~.Aku ingatkan, akulah insan tertua yg masih belajar dan bersaing dgn budak2 muda ni.Rupanya, x.Agak kagum bila dapat tau ada sorang pakcik amik PMR baru2 ni dan soang nenek yg sudah ada cucu, amik SPM baru2 ni juga. Cayalah.Itula yg di namakan semangat kentalan



cLick IkLan uTk kEtErAnGaN LanJuT

Isi Mengandung

anak buah (1) anniversary (1) artis (4) cuti (8) e (1) eksaited (10) family (2) fieldtrip (6) gaduh (3) geology (4) gosok (1) honeymoon (1) ikan (1) ilusi (1) isteri (5) jawatan kosong (2) kemalangan (3) kereta (3) laporan (1) laptop (1) Lawak (4) midterm (1) Movie (2) nikon (1) pasar (1) perkahwinan (3) pinjaman (2) pregnant (6) PTPTN (1) puasa (1) resipi (1) sabah (1) solat (1) UMS (5)