Click and Donate

November 20, 2013

Hari isnin lepas, p review doctor Sutha di Rafflesia Medical Center

Sejak kebelakangan ni, baby sangat aktif bergerak.
Mcm xsabar2 ja mo kluar nih ;)
Kepala pun sudah di pusingkan betul2 ngam2 di pintu keluarnya.
Haa...berdebar aku bila docto cakap, dalam 2 atau 3 minggu lagi akan melahirkan.
Omaigat..
Ya Allah..permudahkanlah segalanya

November 12, 2013

Fldwork ke-4


Petang smlm dpt text dr member, ajak buat fldwork harini.
Memandangkan  bacaan J/K utk menentukan arah cangaan aku xcukup dan utk dimasukkan dl Tesis nnti, akupun bersemangat kembali utk brfldwork. 
Walaupun bawa baby yg sdh berusia 33W1D dalam kandungan ni ;) 
Nasib la ada senior yg blh on call bwa p fld.hehe..btw, thanks Jue.
Seperti biasa, aku akan booking tugas menulis memandangkan keadaan yg xmembenarkan aku utk terlalu aktif memanjat macam zaman muda-muda dulu.
Muda la sangat
(tangan dibahu, mata keatas)
hahaha~
Alhamdulillah, arini, adalah dpt bacaan lbh drp 60 J/K.
C baby pun rilex ja dlm perut.
Mcm dibuai-buai.
Tidurla tu mungkin.
Tp sebelah malam..awas..confirm bangun.
Aaa macam skrang la. Sudah jam 1.05am, mmg masa utk dia bermain-main ;)
Ntah jam brapa la dia mo tidur ni.
Tp, bagus jugala baby mcmtu.
Dapat juga aku bereskan kerja-kerja yang berlambak ni.
Dengan Tesis, Lab Report dan Midterm.
Buat ja slow2, nnti insyaAllah, siap juga tu akhirnya.
InsyaAllah



November 08, 2013

Fieldwork Semasa Pregnant

" Fieldwork semasa Pregnant atau Pregnant semasa Fieldwork "
Mcm pelik jak tajuk tu.
Alhamdulillah, sepanjang 3 hari fldwork Allah beri kekuatan untuk aku dan rakan2 buat kerja.
Pada tika ini, usia kandungan adalah 32 minggu 5 hari dan usia perkahwinan sudah 3 tahun 3 hari ;)
Agak lama juga xupdate blog.
Bz ba kunun ni.
Ni lagi, sudah di tahun akhir...bz siapkan Thesis.
Dan dlm masa yg sama, tgh bdebar menghitung hari mo melahirkan c baby ni ;)
Sedikit persiapan utk baby sdh dibuat.
Tp xla banyak.Cukp yg basic2 saja.
Elakkan pembaziran :)
Lgpun nnti baby cpt besar.Sayang sja bli baju banyak2, pastu xmuat.
kan?kan?kan?



cLick IkLan uTk kEtErAnGaN LanJuT

Isi Mengandung

anak buah (1) anniversary (1) artis (4) cuti (8) e (1) eksaited (10) family (2) fieldtrip (6) gaduh (3) geology (4) gosok (1) honeymoon (1) ikan (1) ilusi (1) isteri (5) jawatan kosong (2) kemalangan (3) kereta (3) laporan (1) laptop (1) Lawak (4) midterm (1) Movie (2) nikon (1) pasar (1) perkahwinan (3) pinjaman (2) pregnant (6) PTPTN (1) puasa (1) resipi (1) sabah (1) solat (1) UMS (5)