Click and Donate

Januari 28, 2013

Dating with Husband

Akhirnya, semalam dapatlah kami meluangkan masa bersama setelah agak lama kami tidak keluar dating.Dia sibuk bekerja, aku sibuk study.Rasa mcm baru kahwinla pula.Datang dating,jalan2 berpimpin tangan, menyusuri lampu neon pada waktu malam di Bandaraya Kota Kinabalu.Chewah~~

Round pasar malam Sinsuran, xpuas hati, pergi lagi Pasar Malam kampung Air. Penat bjalan, En Husband bawa p makan, tp aku cakap, aku sudah masak sebelum kami keluar tadi.Lalu depan Gaya Street, aku teringan satu kedai yang pada dulunya menjadi sainga KFC, iaitu Sugarbun.

"Hubby, bankrupt suda mengkali Sugarbun tu kan.Apa nda, makanannya ba.Pelik2 ni."
"Owh Honey mo minum di SyugarBun kah"
Kbtulan ada parking kosong, trus la husband aku parking kereta.
"Eh bukan hny mo minum sini, hny cakap ja sbb dulu, besar betul kedai dorang ni"
"Apa jua yg dorang jual"
"Ntah xingat, mcm kentang2 goreng, ayam, nasi"
"Owh mcm nasi ayam la tu kan?"
"Emm mengkali"

haha..sama ja laki bini..Sot dua2.

Akhirnya minum juga di SyugarBun, yg bsebelahan ngan BB Cafe.,Wow~ini sudah macam open pub.Best juga dgr suara makcik penyanyi tu menghibur pendatang pengunjung.Cerita2 smpi xsedar sudah pagi.Tq Hubby sbb bawa saya ke sana =)

Aku xda amik gmbr kawasan tu, jd aku amik dr blogger lain.Credit to : Pepper



0 comments:

cLick IkLan uTk kEtErAnGaN LanJuT

Isi Mengandung

anak buah (1) anniversary (1) artis (4) cuti (8) e (1) eksaited (10) family (2) fieldtrip (6) gaduh (3) geology (4) gosok (1) honeymoon (1) ikan (1) ilusi (1) isteri (5) jawatan kosong (2) kemalangan (3) kereta (3) laporan (1) laptop (1) Lawak (4) midterm (1) Movie (2) nikon (1) pasar (1) perkahwinan (3) pinjaman (2) pregnant (6) PTPTN (1) puasa (1) resipi (1) sabah (1) solat (1) UMS (5)