Click and Donate

November 12, 2013

Fldwork ke-4


Petang smlm dpt text dr member, ajak buat fldwork harini.
Memandangkan  bacaan J/K utk menentukan arah cangaan aku xcukup dan utk dimasukkan dl Tesis nnti, akupun bersemangat kembali utk brfldwork. 
Walaupun bawa baby yg sdh berusia 33W1D dalam kandungan ni ;) 
Nasib la ada senior yg blh on call bwa p fld.hehe..btw, thanks Jue.
Seperti biasa, aku akan booking tugas menulis memandangkan keadaan yg xmembenarkan aku utk terlalu aktif memanjat macam zaman muda-muda dulu.
Muda la sangat
(tangan dibahu, mata keatas)
hahaha~
Alhamdulillah, arini, adalah dpt bacaan lbh drp 60 J/K.
C baby pun rilex ja dlm perut.
Mcm dibuai-buai.
Tidurla tu mungkin.
Tp sebelah malam..awas..confirm bangun.
Aaa macam skrang la. Sudah jam 1.05am, mmg masa utk dia bermain-main ;)
Ntah jam brapa la dia mo tidur ni.
Tp, bagus jugala baby mcmtu.
Dapat juga aku bereskan kerja-kerja yang berlambak ni.
Dengan Tesis, Lab Report dan Midterm.
Buat ja slow2, nnti insyaAllah, siap juga tu akhirnya.
InsyaAllah



0 comments:

cLick IkLan uTk kEtErAnGaN LanJuT

Isi Mengandung

anak buah (1) anniversary (1) artis (4) cuti (8) e (1) eksaited (10) family (2) fieldtrip (6) gaduh (3) geology (4) gosok (1) honeymoon (1) ikan (1) ilusi (1) isteri (5) jawatan kosong (2) kemalangan (3) kereta (3) laporan (1) laptop (1) Lawak (4) midterm (1) Movie (2) nikon (1) pasar (1) perkahwinan (3) pinjaman (2) pregnant (6) PTPTN (1) puasa (1) resipi (1) sabah (1) solat (1) UMS (5)