Click and Donate

November 25, 2010

Aku Sudah Kahwin


MALAM BABADAK.Husband aku sengih lebih.hahaha~

Masuk hari ni, sudah 21hari aku bergelar isteri kpd suami aku.(Memang la suami, xkan pakcik pla)..Masi xjemu tgk pic kawen hari tu.D Facebook pun, masih ada lg yg komen sal pic kawen aku aritu.Abg aku yg jd mangsa ambil pic masa kawen aku aritu.Niat di hati, mmg mo ambil photographer profesional.Tp, takut budjet pla lari.Haha~


TIME SANDING.GENG2 DR POLI KK DTG MENGHURU-HARAKAN MAJLIS

Memang aku xsangka rakan2 seperjuangan masa ambil sijil di Polteknik Kota Kinabalu dulu, datang pada majlis persandingan aku.Tuan Rumah (Ameng) pun ada juga.Memang xsangka.Terharu aku masa tu.Nasib la hingus xmeleleh.Kalau x, confirm cair mekap aku


AKU MENGGUNAKAN KUASA VITO MEMAKSA ABG AKU UNTUK BERTINDAK SEBAGAI JURUPHOTO.

Photoshot yg tidak dirancang ni, kami buat dibelakang rumah.Glemer juga nenas bapak aku.Cuma aku xpuas ati ngan kualiti pic.(Sbb photographer xpro dan tekanan sbb dipaksa berpanas bsama pengantin.hahaha~)Pic aku terpaksa melalui beberapa kilang editing.

LEPAS MAJLIS AKAD NIKAH

Ni pic lepas majlis akad nikah.Emm~mmg happy la slpas bergelar husband and wife ni.Terlepas uda tanggungjawab yg bapa aku pikul selamani.Skrang aku dibwh tanggungan husband aku la pula.Perangai tu, masih sama mcm waktu bujang dulu.Hehe~My husband maintain romantic dan suka buat lawak mcm dulu lg.


PIC SUKA2 SELEPAS MAJLIS AKAD NIKAH

dlm pic ni, yg pakai tudung oren tu la kakak aku.Dah ada sepasang anak yg nakal.Yg melentok d bahu aku tu, sepupu aku.Mmg gang ngan aku sejak dr kecik lg.Yg pemalu d belakang tu, bakal2 bini adik aku.(Jgn berani2 mo ngorat).Yg d dpn tu la mak andam aku, merangkap akak ipar aku.Senang2, datang la AZIAN BRIDAL di segama, Kota Kinabalu.Bukan stakat andaman saja, AZIAN BRIDAL juga menyediakan pelamin jenis kotak2 yg baru,kerusi design terbaru dan baju2 penganting yg cntik2 juga.Jgn risau, org yg berbadan besar pun boleh muat baju dri AZIAN BRIDAL.Dijamin puas hati.


PIC SEMASA MAJLIS DI KUNAK.NI MUKA2 BUDAK MOTOR TAWAU.BELUM SEMUA YG TURUN LG NI.

Tak sangka juga budak2 motor dr Tawau sanggup datang ke kunak memeriahkan majlis kami.Tq juga 'solok' yg duhulur.huhu~Mengimbas kembali zaman rempit hubby aku yg kini sudah berakhir.Pencen uda hubby aku main motor.Bagi peluang budak2 baru la pula.haha~


ADIK BERADIK AKU

Ni la muka2 adik beradik aku.hensem dan cantik kan?haha~Tu baju kaler coklat, abg aku merangkap juruphoto secara paksa.Yg sorang tu, adik aku.skang kerja d Petronas Labuan (di larang mengorat).Dan yg mcm org bujang tu, ibu kpd sepasang anak.Merangkap kakak aku.Yg pakai baju melayu putih tu, sah2la hubby aku.(Yg ni pun, dilarang mengorat.Nahas kamu!)

Emm~banyak lg pic aku mo cerita ni.Tp banyak la pla kerja yg menanti aku hari ni.Next time la aku upload lg k.

cLick IkLan uTk kEtErAnGaN LanJuT

Isi Mengandung

anak buah (1) anniversary (1) artis (4) cuti (8) e (1) eksaited (10) family (2) fieldtrip (6) gaduh (3) geology (4) gosok (1) honeymoon (1) ikan (1) ilusi (1) isteri (5) jawatan kosong (2) kemalangan (3) kereta (3) laporan (1) laptop (1) Lawak (4) midterm (1) Movie (2) nikon (1) pasar (1) perkahwinan (3) pinjaman (2) pregnant (6) PTPTN (1) puasa (1) resipi (1) sabah (1) solat (1) UMS (5)