Click and Donate

September 04, 2012

Nigger

Nigger, selamat datang dalam family kami..Ni la Nigger yg aku kutip dr kampung.Nigger ni adalah anak Tiger dan  Janda meletop lagi hot di kampung aku.Tgkla, kacukan.Bulu Nigger ni panjang, sama mcm Tiger. Nigger juga mewarisi beberapa sifat Tiger.Slow Motion dan  Cepat  menggelabah



Jelingan paling menawan
Nigger ni dibela oleh tuan punya kucing betina, c Ngiau (Wife Tiger).Tp kesian aku tgk Nigger ni..Kurus kering.Sakit.Dorang xjaga betul2.Aku nekad kidnap kucing ni.Daripada kucing ni mati, baik aku rawat.Nanti bila kucing ni dah ada anak, aku akan bagi balik ngan tuan Ngiau.Tp kalau dorang xjaga, aku akan amik balik la.(Buruk siku)haha


Handphone sebagai skala
Nigger makan ubat

Alhamdulillah, Nigger beransur sihat.Skang dah boleh lari2 dan lumpat atas riba aku =)

Tadi aku kluar skjap p beli makanan untuk Nigger.Xjauh, dekat2 dengan Airport Airasia.Lepas bayar barangan yang dibeli, dari pintu keluar tu aku nampak sorang pakcik traffik usha2 kreta.

Haha sudah~baru ingat aku belum renew roadtax.2 Srpt 2012 dah mati.Aku tunggu la pakcik tu berlalu dari sana.Dia park motor betul2 sebelah kereta aku...Diapun masuk kedai tu,dah ktorang berselisih.Aku buat xtau la.Cepat2 masuk kereta dan pecut.

Skali, haih...pakcik tu pun naik motor dan bawa laju2.Di traffic light...lampu dah kaler kuning.Betul2 aku depan trfk lght tu.Lampu trus tukar kaler merah.Haih~tawakal saja la.Trus pecut smpi rumah.Em selamat la.Pakcik tu mcm tau2 sja aku ada buat salah.Hahaha~Smpi rumah, baru terfikir...Bukankah tgk roadtax tu kerja JPJ?haha~
Apala aku ni..

0 comments:

cLick IkLan uTk kEtErAnGaN LanJuT

Isi Mengandung

anak buah (1) anniversary (1) artis (4) cuti (8) e (1) eksaited (10) family (2) fieldtrip (6) gaduh (3) geology (4) gosok (1) honeymoon (1) ikan (1) ilusi (1) isteri (5) jawatan kosong (2) kemalangan (3) kereta (3) laporan (1) laptop (1) Lawak (4) midterm (1) Movie (2) nikon (1) pasar (1) perkahwinan (3) pinjaman (2) pregnant (6) PTPTN (1) puasa (1) resipi (1) sabah (1) solat (1) UMS (5)