Click and Donate

Jun 03, 2011

Birthday Present

..Buat pertama kalinya menerima Hadiah sempena Hari Lahir (Mei Lalu) sejak berstatus isteri..







Tersentuh pla bila dapat hadiah dr Hubby tsayang sempena ulangtahun aku yg ke 27 pada 8Mei lepas.(Hek eh~sma pla mcm bday Kak June,padanla ada kimia (chemistry) )..

Lagi tersentuh bila Hubby cakap "Maafla Honey, ini jak yg Hubby mampu bagi.Xtaula samaada Honey suka atau ndak.Barang xmahal,harap honey terimala ya..walaupun xcantik"...Huh~husband aku ingat, aku ni isteri jenis mcm tu kah?.Yg materialistik...hahaha~xla.

13 June ni pla bday hubby aku.Xtau mo bagi apa.Apa2pun, tqvm to my husband.I love u so much, hubby ;p




3 comments:

Bunda Awwa berkata... [Rasa Mcm Mo Comment Plak]

wah romantiknya anto ja, napa kunu lambat bg hadiah ni mendera ko lg kali ja hehe... apa pun cantik jam ko tu

Tanpa Nama berkata... [Rasa Mcm Mo Comment Plak]

untungnya kazen ku dpt suami yg all the best spt dia

edja berkata... [Rasa Mcm Mo Comment Plak]

@Bunda Awwa huhu~lambat sikit kena kasi adiah ni tahun kak.Tp xpa la.Drpada dia xingat lansung.Lagi la aku kecik atay.hehe~

cLick IkLan uTk kEtErAnGaN LanJuT

Isi Mengandung

anak buah (1) anniversary (1) artis (4) cuti (8) e (1) eksaited (10) family (2) fieldtrip (6) gaduh (3) geology (4) gosok (1) honeymoon (1) ikan (1) ilusi (1) isteri (5) jawatan kosong (2) kemalangan (3) kereta (3) laporan (1) laptop (1) Lawak (4) midterm (1) Movie (2) nikon (1) pasar (1) perkahwinan (3) pinjaman (2) pregnant (6) PTPTN (1) puasa (1) resipi (1) sabah (1) solat (1) UMS (5)