Click and Donate

Jun 30, 2011

Kuching Trip Part 2 (Breakfast-Hari ke2)

TOLONG : GUEY ADA MASALAH ROTATE PHOTO2 NI.BANTUIN GUEY DEH!

Posing paling mahal dan classic.Pose tolak dinding.hahaha~
Testing dulu selipar hotel ni kunun~

Trut~trut~..Laa sapa pula call tlfon hotel awal pagi ni.Tgk jam..baru kul  5lbh.La~mama aku rupanya.Call semata2 mo minta segala toner, moistrezer,cream dan bedak.Mama aku xbawa smua tu sbb takut pihak airport xbenarkan.Bersandarkan pengalaman  semasa ke Mekah dulu.Sesama jemaah ditahan diairport dan terpaksa meninggalkan bahan tersebut diairport kerana bawa cecair ke cabin.Itu MAS punya syarat.Tp kalau benda2 mcmtu masuk cargo, rasanya xda hal.


Haa~yg ni pose ala2 Dato dan Datin

Ijan:" Ehh~apa ni?Jangan gambar aku~jangan gambar aku"..Tp tangan tu peace juga

Pagi tu, breakfast dibawah hotel beramai-ramai.Makan ala buffet.Maksudnya makanla berabis...sampai kenyang. Pengalaman hari kedua di bumi kenyalang, apabila akak aku telah  Berjaya menyediakan bread yg hangus kerana  toaster yang disediakan tidak sama seperti toaster yang sering digunakan.Hahaha~Mula2, bread  xmasaka seperti yang dikehendaki.Pastu ada sorang akak hotel tolong up kan sket kepanasan toaster tu.Tunggu punya tunggu..bau hangit la pula.Hahaha~baru sedar, bread sudah hangus..Sudahnya, akak hotel yu la yg tolong buatkan bkfast Mas tu.


Mas: Adoyay~lambat pula bread ni masak.




Makan~!

Walah~comenynya anak buah aku sekor ni.Macam Fukuchan pun ada.
Photogedik
Cheh~! Comella konon..Pasal ko la hotel tu bau hangit..hahaha~


Jam belumpun menunjukkan jam 8pagi.Semalam dah declare ngan Lan (Guied,Driver meerangkap tuan punya Van)Lepas bkfast tu..lepak2 la skejap d meja makan di luar hotel (Khas untuk perokok yg suka merokok semasa makan..aik?adakah mcmtu?)Dalam fikiran..sudah terbayang Pasar Serikin..aku p sana bukan mo shoping sangatpun.Cuma mahu tengok keadaan disana.Ramai kata, kalau p Kuching, tapi tidak ke Serikin, mmg korang akan rugi besar. Dan satulagi lokasi wajib ialah kek Lapis.

Manja betul Awisy ni..baru kena tinggi suara sikit..merajuk..
Ala~keciannya~ 

Ni pasangan pengantin zaman Neolitik..kekekee~

...BERSAMBUNG PART 3 (Pasar Serikin)..

0 comments:

cLick IkLan uTk kEtErAnGaN LanJuT

Isi Mengandung

anak buah (1) anniversary (1) artis (4) cuti (8) e (1) eksaited (10) family (2) fieldtrip (6) gaduh (3) geology (4) gosok (1) honeymoon (1) ikan (1) ilusi (1) isteri (5) jawatan kosong (2) kemalangan (3) kereta (3) laporan (1) laptop (1) Lawak (4) midterm (1) Movie (2) nikon (1) pasar (1) perkahwinan (3) pinjaman (2) pregnant (6) PTPTN (1) puasa (1) resipi (1) sabah (1) solat (1) UMS (5)