Click and Donate

November 01, 2011

Tempoh Honeymoon telah tamat




Walahweyh~~!!!
Tu la....
Org lain tgh sibuk study
ko sebok plak kehulu-kehilir
Enjoy
Tgk Tv
Online
Karok
Kan dah menyesal
Kalau bijak sangat tu, xpa la jugak




Midterm Basic Geology 1 sudah dilalui pagi td.
Tgk soalan..
Sentap jo!!!!
30% tueeee~~
Dah la aku ni English xbrapa nak okey
Tetiba aku rasa haus, telan liur berulang kali.Tekak jadi kering
Perut kenyang, jadi lapar.




Bila tgk soalan, aku simpulkan bahawa soalan tu lebih kepada Geomorphology + Geology
Wah~tgk mmber lain dapat jawab dgn penuh keyakinan.Especially, Fatin la.(Kan Fatin??)..hahaha~
Kelebihan bagi korang yg otak masih fresh dan xda komitmen lain + tinggal dlm kolej.
Nyesal xstudy trus dlu.Tu la, gedik sangat mo kerja masa muda2.
Skarang..
amek kaw !!
Dah tua bangka, baru mo belajar.

Fossil @ ODEC....U lain ada??

Xpa Tijah. Ni pengajaran utk ko.
Apa2pun, yg penting, aku lega bila Prof bgtau Project dibatalkan dan akan digantikan dengan Final Exam.
Yahoooo~~
Jumaat, Midterm Paleontology lagi..
*glup*


0 comments:

cLick IkLan uTk kEtErAnGaN LanJuT

Isi Mengandung

anak buah (1) anniversary (1) artis (4) cuti (8) e (1) eksaited (10) family (2) fieldtrip (6) gaduh (3) geology (4) gosok (1) honeymoon (1) ikan (1) ilusi (1) isteri (5) jawatan kosong (2) kemalangan (3) kereta (3) laporan (1) laptop (1) Lawak (4) midterm (1) Movie (2) nikon (1) pasar (1) perkahwinan (3) pinjaman (2) pregnant (6) PTPTN (1) puasa (1) resipi (1) sabah (1) solat (1) UMS (5)