Click and Donate

November 12, 2011

Watak Kamu di Facebook


Ni cuma pandangan peribadi aku.Jgn pula ada yg terasa.Pastu mo kecik2 hati.
Sebaliknya, Terimala hakikat..haha~
*sekadar gurauan*
Inilah watak dan perwatakan kamu.
Anda termasuk dari spesis yang mana satu??

REPORTER
Paling pantas menyebarkan berita yg terhangat dipasaran.Org lain blum tahu, dia dah sebarkan.Kadang2 berita khabar angin pun dia sibuk mo post d wall.


PENJENAYAH

Suka sangat tukar2 nama dan profile. Nama pula, mesti nama ganas.

MODEL
Profile pic selalu tukar.Dalam sehari, paling kurang, 2 kali. Siap dgn gaya kembung pipi, mulut dimuncungkan kedepan dan jari telunjuk di kedua belah pipi, sebelah pipi atau kedua-duanya sekali. Pastu suka share pic sndiri.Lepas upload, share.Pic zaman dahulukalapun dia share juga.Terbaeek lah!

PLAYGIRL / PLAYBOY
Tersangat rajin menukar relationship.Dlm seminggu tu, ntah brapa kali tukar. Bajet ko tu hot sangat la kan. Hakikatnya,....emm. Sengaja cari perhatian org.Dan mencari publisiti.Grow Up la budak oi. kalo ko xberubah, mak mertua pun xhengen la~ haha~

PELAKON TERKENAL 
Kekerapangmengupdate status adalah sgnt tinggi.Lum smpi 5 minit, update status lagi.Wah~keeeeelas koe Jah !!.

PENGGANAS
Suka sangat sebarkan link yg menakutkan.Pastu, ada pula unsur ugutan dalam tu. "Sebarkan pesanan ini kalau tidak, malang akan datang menimpa anda dalam masa terdekat"..Eee takotnya~ 

STALKER
Suka add org yg xdikenali. Dan stalk profile & pic org tu. Bila rasa2 berkenan, baru la tegur.Bila dah boring, unfriend. Macamtu saja..

KAKI GAME
Kenal xkenal, add saja seberapa ramai.Xpernahpun update status.Cuma penuhkan wall dan notifications org dengan giff & request.

PELAWAK
Slalu post, video, pic mahupun link yg buat org lain ketawa.

PENDAKWAH
Menyebarkan ilmu agama dan mengingati kematian. Menimbulkan kesedaran bagi penganut agama masing2. Pahala bg org yg menyebarkan ilmu dan dakwah ni akan sentiasa bertambah dan bertambah apabila di baca dan dipraktikkan oleh dirinya sendiri dan juga org lain.Alhamdulillah..

AHLI PERNIAGAAN
Suka post dan tag pic2 barangan yg diniagakan. Mereka yg dtg dr spesis ni, mmg berjiwa kentalan. Org dah remove tag, dia tag lagi..haha~sabo je lah..

BLOGGER CARI MAKAN
Yg ni pula, xsuka sangat update status.Tp akan sentiasa blogging dan menggunakan bbrapa aplikasi untuk update status kat fb, ttg entri terbaru di blog beliau. (Automatic entri terbaru akan dipostkan ke wall fb dia).Yg ni lagi teruk. Smua benda dia cerita kat blog, org lain blh baca.Lagi teruk . 
" Jika anda suka entri ni, sila click iklan nuffnang saya"
" Saya dah follow awak, follow saya balik"
[ aku dalam kategori yg ni ]

Sekian~

^^ v

0 comments:

cLick IkLan uTk kEtErAnGaN LanJuT

Isi Mengandung

anak buah (1) anniversary (1) artis (4) cuti (8) e (1) eksaited (10) family (2) fieldtrip (6) gaduh (3) geology (4) gosok (1) honeymoon (1) ikan (1) ilusi (1) isteri (5) jawatan kosong (2) kemalangan (3) kereta (3) laporan (1) laptop (1) Lawak (4) midterm (1) Movie (2) nikon (1) pasar (1) perkahwinan (3) pinjaman (2) pregnant (6) PTPTN (1) puasa (1) resipi (1) sabah (1) solat (1) UMS (5)