Click and Donate

Februari 25, 2012

Cuci Mata & Cuci Poket

Subuh td dlm jam 5am, aku gerak ke terminal Bas KK-Tawau, di Inanam utk jemput En Husband yg baru balik dr Tawau. Weh 2 hari aku hidup membujang skejap. Seronoknya Sabtu ni sbb xda lg Ko-Kum yg terpaksa aku hadiri mcm sem yg lalu.Dapatlah atur masa bsama fmly dan dapat rancang percutian Sabut dan Ahad.Wah bestnya~

Tghari, p cuci mata di furniture store.Ada yg aku berkenan dan akhirnya poket En Husband ku cuci juga skali.hehe~Tq En Husband ;p . Otway balik dr furniture store yg terletak di Kg Pengalat Besar Papar tu, agak hairan juga knapala pergerakan trafik agak perlahan.Owh~ada Expo rupanya.Sempat singgah utk servis kereta burukku ni dan mengisi perut ku yg semakin cute ni. Btul2 berhadapan Restoran Sri Keningau, ada Autoshow..Em apa lagi, budak2 gila kereta dan sound system masing2lah showoff kereta dan sound system masing2. Ada yg mungkin mencecah puluhan ribu ringgit semata2 untuk kereta tu.Eee mbazir.Tp bagi yg minat, duit bukan persoalan.Yg penting adalah kepuasan.

Niat di hati mmg mo snap bbrapa photo tp xbwa kmrala pula.Kmra teponpun xdapat pakai.Xtau p mana suda button cmra ni.Tercabut.Korang tanya En Gugel la.Mana tau dorang ada upload.

0 comments:

cLick IkLan uTk kEtErAnGaN LanJuT

Isi Mengandung

anak buah (1) anniversary (1) artis (4) cuti (8) e (1) eksaited (10) family (2) fieldtrip (6) gaduh (3) geology (4) gosok (1) honeymoon (1) ikan (1) ilusi (1) isteri (5) jawatan kosong (2) kemalangan (3) kereta (3) laporan (1) laptop (1) Lawak (4) midterm (1) Movie (2) nikon (1) pasar (1) perkahwinan (3) pinjaman (2) pregnant (6) PTPTN (1) puasa (1) resipi (1) sabah (1) solat (1) UMS (5)