Click and Donate

Februari 28, 2012

Lagu & Memory

Bila dgr sja lagu2 lama, scra automatik otak aku flash back balik segala memori yg pnah terakam disaat lagu tu femes kononnya..Sprti aku terjerumus kemesin yg mbawaku kembali ke masa lampau. Time masih budak hingusan lg, masa tu la suka dgr lagu2 yg kononkan paling hot la masatu.Padahal englishpun main ngerambang jak ni.Salah sebut pun, yakin jak.Bikin malu betul.

Boys 2 Men,
911
A1
All For One,
Az Yet, The Boyz
Backstreet Boys
98 Degree
The Moffats
M2m,
TaTu,
Vanilla Ice  
N'Sync
S Club 7
Hanson
New Kids On The Block
KC and JoJo

Haaa~amek kaw.Kalu mo tau lagu2 pakcik2 dan makcik2 ni, kamu iutiub la sndirik.Mls aku mo upload.Buat penat aku  jak.Sudah la esok class dr kul8 smpi kul 5.
Hahaha~

Kamu tgk la pakaian, dance mahupun pesen rambut masa tu.Ada mcm balung ayam, ada mcm pokok krismas, ada mcm badut sarkis.Weh! Macam-macam.Ktawa smpi kuar air mata aku tengok bah.Tp yg kagumnya, dlm vid dorangtu juga ada trend yg diguna pakai shngga kini.Ajaib kan?Cth shuffle dlm vid Vanilla Ice -Ice-ice baby.  . Mmg lawak bagi aku.

0 comments:

cLick IkLan uTk kEtErAnGaN LanJuT

Isi Mengandung

anak buah (1) anniversary (1) artis (4) cuti (8) e (1) eksaited (10) family (2) fieldtrip (6) gaduh (3) geology (4) gosok (1) honeymoon (1) ikan (1) ilusi (1) isteri (5) jawatan kosong (2) kemalangan (3) kereta (3) laporan (1) laptop (1) Lawak (4) midterm (1) Movie (2) nikon (1) pasar (1) perkahwinan (3) pinjaman (2) pregnant (6) PTPTN (1) puasa (1) resipi (1) sabah (1) solat (1) UMS (5)