Click and Donate

Ogos 24, 2011

15 Fakta Pelik yg ada di FACEBOOK

1, Suka ambil pic dengan gaya mengembungkan kedua belah pipi, jari telunjuk diletakkan di mana-mana pipi dan mata dibundarkan/dibesarkan..

2. Profile pic bertudung, tp pic yg di post di wall @ dalam album FB , xpula bertudung.Emm~2 alam ka?

3. Friends FB ramai sangat, tp ramai friends tu adalah dr golongan yg dia xkenal.Di ADD, atau dia yg ADD... Tp pastu, xda pla nak bkenalan.Haha~

 4.Suka tukar2 STATUS mengikut turun naik graf dalam perhubungan.Kalau masa tu hubungan baik dan mesra alam..status: MARRIED....kalau gaduh besar, status :  SINGLE...maka ramai la balak2/dan minah2 akan meLIKE dan memberikan nasihat dan ada juga jd batu api.

5.SPAM.Link2 berkaitan sex sudah semestinya menduduki carta pertama.Once korang click Link tu, automatic  korang benda tu akan terPOST ke wall korang.Seolah2 korang yg sebarkan benda lucah tu.Agak Memalukan~

6.Suka Skodeng pic dan profile org, tp xtanya2 khabar pun.Walaupun Wall di private kan..kan boleh PM.hehe~


7."POKE" jarang digunakan.Sbb xtau, apa guna benda alah tu.

10.Taik2 game akan post mcm2 kat WALL,yg xmain game menyampah dan akan remove/hide post dr memebrr tu, atau trus UNFRIEND.

11. Paksa orang lain untuk meLIKE benda yg ntah apa2.Semata2 untuk merebut pelbagai hadiah.Org yg meLIKE pun akau meLIKE kerana terpaksa, bukan ikhlas pown~

12.Blogger ambil kesempatan untuk meningkatkan trafik dengan buat page/group dan gunakannya.(Emm mcm aku juga la...hahaha~)

13.Para peniaga gunakan page/group sebagai medium pengiklanan produk masing2.

14.Suka buat tulisan biru.

15.Bujang mengaku dah kawin, yg sudah kawin mengaku bujang pula dan profile pic, bukan gambar sendiri..(Yg ni mcm aku gak..haha~)




1 comments:

ZWAN SABRI berkata... [Rasa Mcm Mo Comment Plak]

dush! dush! banyak yang mmg zwan buat kt fb terutamanya no 3,5,6,11,12,14.. HAHA


MySuaraBlog: Awas Lelaki Berumur 15-25 Tahun

cLick IkLan uTk kEtErAnGaN LanJuT

Isi Mengandung

anak buah (1) anniversary (1) artis (4) cuti (8) e (1) eksaited (10) family (2) fieldtrip (6) gaduh (3) geology (4) gosok (1) honeymoon (1) ikan (1) ilusi (1) isteri (5) jawatan kosong (2) kemalangan (3) kereta (3) laporan (1) laptop (1) Lawak (4) midterm (1) Movie (2) nikon (1) pasar (1) perkahwinan (3) pinjaman (2) pregnant (6) PTPTN (1) puasa (1) resipi (1) sabah (1) solat (1) UMS (5)