Click and Donate

Ogos 23, 2011

Majlis Berbuka Puasa & Mini Re-Union


Sangat seronok apabila dapat bertemu semula bersama 3 rakan sekuliah semasa menuntut di Politeknik Kota Kinabalu pada  tahun 2005 dulu..Almost 6 years ba kan xjumpa.Masing2 sudah berkeluarga dan ada juga yg masih bujang(muda masi ba tu)...



Yana, ko semakin mengurus..apa rahsianya?hehe~

Mengikut perancangan awal, mo reunion semasa majlis perkahwinan sorang genk ni, Meen.Saat2 akhir, aku pula xdapat dtg.Jadual Clash ngan kenduri doa selamat Org Tua aku di kampung.

Last week, my friends CT, mempelawa jika aku berminat untuk menyertai mereka ke majlis berbuka puasa ICU bersama anak-anak Yatim.Hah?Makan?Wow~siapa yg xmau cik adik oi.Aku pun bersetuju..


Hari yg dijanjikan telah tiba.Promenade Hotel menjadi lokasi pertemuan kami kali ini.Wah excited sungguh. Tp Cute Couple Yana & Rafie ni datang agak lewat disebabkan kesesakan lalulintas.


Majlis Re-Union kami kali ni, mmg betul2 MINI.4 org jak..haha~.Terkenang kisah semasa masih belajar dulu, kisah pasangan kekasih romantic yg kini sudah mengupgrade status kekasih itu..kepada Pasangan Suami Isteri.Tahniah Rafie & Yana sbb telah membuktikan xsemua cinta monyet itu..akan jd monyet terus.Melompat sana-sini.hehe~Smoga cepatla juga dapat baby ya.


Ct, mmber sama2 bersengkang mata dalam menyiapkan final project dlu.Masa tu menumpang pla di rumah Ameng.(Mmber sama2 ambil Sijil dulu, skang uda jd Staff Poli KK). Mmg syok la masa tu.Dahla rumah Ameng ada hantu.Hantu yg suka bermain guli dalam rumah.

Lagi aku xboleh lupa, aktiviti santai menghalau penyengat tebuan yg bersiar-siar dalam rumah Ameng.Ct juga la harapan...Tuan rumah dan aku, betapuk disebalik pintu.

0 comments:

cLick IkLan uTk kEtErAnGaN LanJuT

Isi Mengandung

anak buah (1) anniversary (1) artis (4) cuti (8) e (1) eksaited (10) family (2) fieldtrip (6) gaduh (3) geology (4) gosok (1) honeymoon (1) ikan (1) ilusi (1) isteri (5) jawatan kosong (2) kemalangan (3) kereta (3) laporan (1) laptop (1) Lawak (4) midterm (1) Movie (2) nikon (1) pasar (1) perkahwinan (3) pinjaman (2) pregnant (6) PTPTN (1) puasa (1) resipi (1) sabah (1) solat (1) UMS (5)