Click and Donate

Ogos 24, 2011

Sopink untuk 3 anak buah

Hajat di hati pada mulanya mo beli baju untuk En Husband & utk diri sendiri.Lepas Sungkai (berbuka puasa), aku ajak adik aku, PaK Lura round bandaraya KK,cari baju.Tp bila sampai CP, hati aku ni melonjak2 riang melihat baju budak yg cute2.Mengenangkan 3 anak buah kesayangan, niatku telah berubah.Mo sopink baju untuk anak buah la pula. Prektis sopink baju untuk anak yg bakal lahir nnti..Hehe~.


Sudahnya, aku dapat baju untuk Dania dan Adrianna.Pak Lura pla dapat 1 t-shirt utk Muhammad Darwisy.Sluar,dia akan beli esok la.Kbetulan esok Pak Lura dan cikaronya akan bershopping secara duet esok malam.Aku ni, agak kurang arif dalam pemilihan pakaian. Baju aku sendiri pun aku xtau, cantik @ x.Janji selesa dipakai..sudah..

2 comments:

Bunda Awwa berkata... [Rasa Mcm Mo Comment Plak]

wah cantik2 baju tu paling cantik baju pink tu ja..dmana ko beli ada kah saiz c wawa ja

edja berkata... [Rasa Mcm Mo Comment Plak]

@Bunda Awwa kiut kan kak.Sana ba kak PNK,CP.Ala murah jak tu kak.

cLick IkLan uTk kEtErAnGaN LanJuT

Isi Mengandung

anak buah (1) anniversary (1) artis (4) cuti (8) e (1) eksaited (10) family (2) fieldtrip (6) gaduh (3) geology (4) gosok (1) honeymoon (1) ikan (1) ilusi (1) isteri (5) jawatan kosong (2) kemalangan (3) kereta (3) laporan (1) laptop (1) Lawak (4) midterm (1) Movie (2) nikon (1) pasar (1) perkahwinan (3) pinjaman (2) pregnant (6) PTPTN (1) puasa (1) resipi (1) sabah (1) solat (1) UMS (5)