Click and Donate

Disember 26, 2010

Ana Fenin~tulun~


Bangun jak pagi, berpinar2 mata aku.Pening yg tersangat.Tp tangunggjawab sbg wife bjalan spti biasa.Sediakan bkfast utk hubby.Pastu bsiap mo p kerja.Engine kreta uda heat dan bersedia utk bertolak ke opis.Kepala aku smakin bdenyut2.Tangan pantas mencapai handphone, mo call PA bos, mo inform aku xlarat mo p kerja.Pastu panggilanku dicantas dgn sms.."baki tidak mencukupi utk mbuat panggilan.Em~hampas kelapa tol lah"..Nasib blh connect FB.Dpt infm mlalui FB jak.huhu~

Beralih kpd cerita hujung minggu.
Smua pun suka hujung minggu.Tambahan lagi dapat balik kampung jenguk mama bapa di sana.(Wlaupun setiap minggu mama bapa akan membuat lawatan ke rumah anak2nya di Putatan dan Tuaran, tolak kalau dorang ada jmputan knduri kawen di kg).Jumaat petang tu, pas balik dr kerja, kemas2 barang, trus rushing balik Sipitang dgn melalui jalan Papar lama.Jalan yg biasa, jem gilak owh!.Hujan lebat sangat, nasib la kami bawak En Kanc, senang menyelit dan mencilok didlm kesesakan jalan.Lupa plak jalan Papar lama tu banyak Church.Penganut yg akan merayakan Chistmas, berkumpul di Church malamtu.Em~jalan pun bole tahan jem,Tp, xla seteruk mana.Kiri kanan jalan, penuh ngan kereta.
Sabtu tu, akak aku dan family dia pun balik kg gak.Tp, pergi balik la.Sempat lg patik bermain2 ngan 2 anak buah yg mmg jajal tahap otromen.Ni dia..muhammad Darwisy
Hubby aku dan Pak mertua(bapa patik) sibuk menoperate kereta hbby aku yg sudah tersadai seminggu sebelum tarikh pernikahan kami.Nasib la ada kereta extra.Jd, xla susah kami mo p kerja.Skrang, kretatu sudah boleh beraksi semula di highway.Sblah ptg, masing2 cuci kereta d blakang rumah.Siap polish & vacum lg.Ni dia hubby aku.Candid ni~huhu~
Ni pla pic bbrapa mingu yg lalu..Time dorang serbu rumah aku dan hubby aku.Dania Maisarah & Muhammad Darwisy
Emm~rasanya cukup utk entri kali ini.Patik mau beristirehat.Kepala lagi pusing neh.huhu~

0 comments:

cLick IkLan uTk kEtErAnGaN LanJuT

Isi Mengandung

anak buah (1) anniversary (1) artis (4) cuti (8) e (1) eksaited (10) family (2) fieldtrip (6) gaduh (3) geology (4) gosok (1) honeymoon (1) ikan (1) ilusi (1) isteri (5) jawatan kosong (2) kemalangan (3) kereta (3) laporan (1) laptop (1) Lawak (4) midterm (1) Movie (2) nikon (1) pasar (1) perkahwinan (3) pinjaman (2) pregnant (6) PTPTN (1) puasa (1) resipi (1) sabah (1) solat (1) UMS (5)