Click and Donate

Mac 25, 2011

Melunaskan Hajat


Lunch hour...patik rushing ke UMW Inanam, p ambil bapa kesayangan yg mo pinjam Fairlady Kancil kesayangan patik untuk menunaikan solat Jumaat di Masjid Likas.Sampai jak d sana, bapa uda xda.Naik bas.Sbb patik lambat,jalan jem ba.Alamak..rasa bersalah la pula.Sudah berpuluh tahun bapa aku xnaik bas.Aish~Tp bapa patik cakap, dia xkisah.Naik bas lagi cepat.Xpayah susah2 cari parking.Em betul juga.

Patik terus masuk ke dalam bangunan UMW,menjemput mama.Ingatkan mo lepak dlm UMW sambil menikmati White Coffe.Belum sempat melabuhkan punggung patik yg cute ni, mama pun sound, "Jom kita p Giant Ja.Mama mo cari stokin".Nasib la Giant tu d sebelah saja.Perut patik tiba2 berdangdut, dan dengan pantas patik men'spend' mama lunch d Food Court.

Selesai makan, bershopping sakan bersama mama, patik drive balik ke opis yg terletak di Sembulan.Sebelum tu, patik sempat meng'text' Kak June. Dlm otak ni asyik teringat kelazatan SR sejak minggu lalu.Xtau knapa.Pregnant kali tu.huhu~Singgah skejap p Center Point dan menapau 4 slice cake.

Ingat lagi kah entri patik kemarin@ semalam? Ala~entri yang ini ba.Inilah hajat yang belum dilunaskan semalam dan telah patik lunaskan hari ini.hehe~
White Dark Chocolate Cheese

Black Forest

White Chocolate Macadamia

Cappuccino Cheese

Utk Pic Sebenar, sila refer Kak June punya blog.ngehehe~

2 comments:

Bunda Awwa berkata... [Rasa Mcm Mo Comment Plak]

Usop~tqvm ya spend kek SR sedap sampai melecet jubo hehe... kaka punya pic x terang ba tau la nokia buruk yg casing diikat guna getah sayur hehe

edja berkata... [Rasa Mcm Mo Comment Plak]

sama2 Pak Jabit.hehe~Janji tetap janji.ba, bermulalah kita punya persainagn hari ni

cLick IkLan uTk kEtErAnGaN LanJuT

Isi Mengandung

anak buah (1) anniversary (1) artis (4) cuti (8) e (1) eksaited (10) family (2) fieldtrip (6) gaduh (3) geology (4) gosok (1) honeymoon (1) ikan (1) ilusi (1) isteri (5) jawatan kosong (2) kemalangan (3) kereta (3) laporan (1) laptop (1) Lawak (4) midterm (1) Movie (2) nikon (1) pasar (1) perkahwinan (3) pinjaman (2) pregnant (6) PTPTN (1) puasa (1) resipi (1) sabah (1) solat (1) UMS (5)